Aktuális


hírek

Legyen könyvelése precíz, könnyen áttekinthető, pontos és informatív. A bírságok miatti aggódás helyett inkább aknázza ki a megbízható és naprakész könyvelés adta lehetőségeket.

picture

Szolgáltatásaink

Azt a pénzt, melyet megspórol, azt kétszer keresi meg. A pénzügyi átvilágítással nem csak spórolhat, vagyis nem csak vállalkozásának költségeit, kiadásait csökkentheti, hanem a jövedelmezőségét is javíthatja.

picture

Adatvédelmi nyilatkozat

A Kult Produkció Kft. szigorú adatkezelési politikája révén, minden tőle telhető és elvárható intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a www.kultprodukcio.hu weboldalán tudomására jutott adatok és információk ne kerüljenek nyilvánosság elé.

A Kult Produkció Kft. kiemelkedő figyelmet fordít a 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról. A törvényt itt olvashatja.

A Kult Produkció Kft www.kultprodukcio.hu oldalán történő regisztráció/kapcsolatfelvétel során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személy számára semmilyen formában nem tesszük hozzáférhetővé. A regisztráció során megadott adatait nem adjuk bérbe, nem értékesítjük harmadik félnek, azokat kizárólag az előzetesen közölt célból használjuk fel.

Referenciák

Nagyon örülök, hogy a legutóbbi: Adózási jótanácsok cégvezetőknek képzésen részt vettem és máris tudom használni az ott hallottakat. Azért szeretek a Kult...

Dr. Zsigovics Istvánné, Betonadmin Kft.

További referenciák »

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap segítségével könnyen és gyorsan ajánlatot kérhet tőlünk.