Aktuális


hírek

Legyen könyvelése precíz, könnyen áttekinthető, pontos és informatív. A bírságok miatti aggódás helyett inkább aknázza ki a megbízható és naprakész könyvelés adta lehetőségeket.

picture

Szolgáltatásaink

Azt a pénzt, melyet megspórol, azt kétszer keresi meg. A pénzügyi átvilágítással nem csak spórolhat, vagyis nem csak vállalkozásának költségeit, kiadásait csökkentheti, hanem a jövedelmezőségét is javíthatja.

picture

Adatvédelmi nyilatkozat

A Kult Produkció Kft. szigorú adatkezelési politikája révén, minden tőle telhető és elvárható intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a www.kultprodukcio.hu weboldalán tudomására jutott adatok és információk ne kerüljenek nyilvánosság elé.

A Kult Produkció Kft. kiemelkedő figyelmet fordít a 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról. A törvényt itt olvashatja.

A Kult Produkció Kft www.kultprodukcio.hu oldalán történő regisztráció/kapcsolatfelvétel során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személy számára semmilyen formában nem tesszük hozzáférhetővé. A regisztráció során megadott adatait nem adjuk bérbe, nem értékesítjük harmadik félnek, azokat kizárólag az előzetesen közölt célból használjuk fel.

Referenciák

1996 óta, 13 éve végzi a KULT Produkció - és elődjei - a BAL-CO 96'BT. könyvelését. Személyes kapcsolatunk az eltelt időben szakszerű, közvetlen,...

Balaton Sándor, Bal-Co 96' Bt.

További referenciák »

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap segítségével könnyen és gyorsan ajánlatot kérhet tőlünk.