Aktuális


hírek

Legyen könyvelése precíz, könnyen áttekinthető, pontos és informatív. A bírságok miatti aggódás helyett inkább aknázza ki a megbízható és naprakész könyvelés adta lehetőségeket.

picture

Szolgáltatásaink

Azt a pénzt, melyet megspórol, azt kétszer keresi meg. A pénzügyi átvilágítással nem csak spórolhat, vagyis nem csak vállalkozásának költségeit, kiadásait csökkentheti, hanem a jövedelmezőségét is javíthatja.

picture

A pénztárgépek cseréje

A pénztárgépek cseréje

Felhívom azoknak a vállalkozóknak a figyelmét, akik pénztárgép használatára kötelezettek, hogy a 3/2013. (II.15.) NGM rendelet rögzíti, hogy a pénztárgépeket fel kell szerelni az adóügyi ellenőrző egységgel (AEE). Az AEE rögzíti és a rendeletben meghatározott szabályok szerint továbbítja a pénztárgépen keletkező adatokat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) felé.

Az új rendszerre 2013. május elsejéig kell átállni.

Akik kötelezettek a pénztárgép működtetésére, azoknak a törvényben előírt feltételeknek meg kell felelniük.

A pénztárgép-csere érdekében kérem vegyék fel a kapcsolatot a pénztárgépük üzemeltetőjével, részletesebb felvilágosítást ő tud adni.

Üdvözlettel:

Kónya Józsefné

Kult Produkció Kft.

Referenciák

Nagyon örülök, hogy a legutóbbi: Adózási jótanácsok cégvezetőknek képzésen részt vettem és máris tudom használni az ott hallottakat. Azért szeretek a Kult...

Dr. Zsigovics Istvánné, Betonadmin Kft.

További referenciák »

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap segítségével könnyen és gyorsan ajánlatot kérhet tőlünk.