Aktuális


hírek

Legyen könyvelése precíz, könnyen áttekinthető, pontos és informatív. A bírságok miatti aggódás helyett inkább aknázza ki a megbízható és naprakész könyvelés adta lehetőségeket.

picture

Szolgáltatásaink

Azt a pénzt, melyet megspórol, azt kétszer keresi meg. A pénzügyi átvilágítással nem csak spórolhat, vagyis nem csak vállalkozásának költségeit, kiadásait csökkentheti, hanem a jövedelmezőségét is javíthatja.

picture

Pénzügyi és adózási információk cégvezetőknek - a tudás hatalom, éljen vele!

Cégvezetőként, tulajdonosként, igazgatóként a végső döntés felelőssége mindig az Ön vállát nyomja. A pénzügy és az adózás világában jártas vezetőként azonban egyszerűbben átlátja a bonyolult üzleti szituációkat, így könnyebben tudja mérlegelni a megoldásokat, és megtalálni a számtalan lehetőség között az optimálist. Legyen tudása mindig naprakész. Legyen Ön az, aki az elsők között értesül az aktuális pénzügyi és adózási információkról, akinek nem kell másokra hagyatkoznia!

Vegyen részt Klubnapjainkon, szemináriumainkon, ahol mindig az éppen aktuális gazdasági kérdésekkel foglalkozunk, és ahol a szakzsargon helyett érthetően, köznyelven boncolgatunk fontos, az Ön vállalkozása sikeréhez is hozzájáruló témákat.mp900431735.JPG

A pénzügyi és az adózási témák elvont elemezgetése helyett a szemináriumok keretén belül plasztikus, az életből vett példákon keresztül fogjuk meg az adott adóváltozások, vagy pénzügyi információk lényegét. Így az Ön birtokába olyan információk kerülnek, amelyeket a vállalat mindennapi életében is könnyedén, praktikusan hasznosíthat és megválaszolatlan kérdései sem maradnak.

Szakmai tippek szigorúan érdeklődőknek - avagy kiknek ajánljuk szemináriumainkat?

Önnek saját vállalkozása van, vagy egy cég élén Ön az igazgató? Szeretne mindig naprakész gazdasági és adózási információkkal rendelkezni? Szeretné jobban megérteni a pénzügyi és adózási információkat, hogy azokat a gyakorlatban, saját és vállalkozása hasznára alkalmazhassa, vagy csak egyszerűen szeretne válaszokat kapni pénzügyi-, adózási kérdéseire? Akkor Önnek mindenképp érdemes ellátogatnia egy szemináriumunkra. Csak válassza ki az Önt érdeklő, érintő témakört, és jelentkezzen még időben, mielőtt minden hely betelik.

Szeminárium témakörök az aktualitás jegyében

Szemináriumaink témái között mindig az aktuális témakörök találhatók meg. Mindig a gazdaságot érintő aktuális rendelkezések, változások kerülnek a napirendre. Természetesen a szemináriumok keretén belül lehetősége nyílik, hogy feltegye kérdéseit. Válassza a magabiztosságot, ismerje ki magát még jobban az aktuális gazdasági életben naprakész pénzügyi és adózási információkkal.

Értesüljön szemináriumainkról és a legújabb gazdasági, adózási információkról tájékoztató anyagunkból, kérje értesítőnket!

Referenciák

Nagyon örülök, hogy a legutóbbi: Adózási jótanácsok cégvezetőknek képzésen részt vettem és máris tudom használni az ott hallottakat. Azért szeretek a Kult...

Dr. Zsigovics Istvánné, Betonadmin Kft.

További referenciák »

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap segítségével könnyen és gyorsan ajánlatot kérhet tőlünk.