Aktuális


hírek

Legyen könyvelése precíz, könnyen áttekinthető, pontos és informatív. A bírságok miatti aggódás helyett inkább aknázza ki a megbízható és naprakész könyvelés adta lehetőségeket.

picture

Szolgáltatásaink

Azt a pénzt, melyet megspórol, azt kétszer keresi meg. A pénzügyi átvilágítással nem csak spórolhat, vagyis nem csak vállalkozásának költségeit, kiadásait csökkentheti, hanem a jövedelmezőségét is javíthatja.

picture

Adótanácsadás

Nagyon örülök, hogy a legutóbbi: Adózási jótanácsok cégvezetőknek képzésen részt vettem és máris tudom használni az ott hallottakat.

Azért szeretek a Kult Produkció Kft. képzéseire jönni, mert teljesen új területekről hallok és konkrét kedvezményekről, lehetőségekről kapok tájékoztatást. A legfrissebb információkat adják át. A kapott információkat azonnal tudom alkalmazni.

A könyvelőnkkel, aki nagyon jó szakember, a szerzett tudás birtokában meg tudom tárgyalni a céges ügyeket. Rákérdezek például arra, hogy mely kedvezményeket tudja a mi cégünk igénybe venni.

Ügyvezetőként nagyon fontosnak tartom, hogy egyre nagyobb tudással rendelkezzek és ennek birtokában optimálisan működjön a cégünk. Ezért szeretnék a későbbiekben is részt venni a képzéseiken.

Valamint ajánlom ezeket a képzéseket minden cégvezetőnek, aki szeretne naprakész tudással rendelkezni az adózás területén.

Dr. Zsigovics Istvánné, Betonadmin Kft.

Referenciák

Nagyon örülök, hogy a legutóbbi: Adózási jótanácsok cégvezetőknek képzésen részt vettem és máris tudom használni az ott hallottakat. Azért szeretek a Kult...

Dr. Zsigovics Istvánné, Betonadmin Kft.

További referenciák »

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap segítségével könnyen és gyorsan ajánlatot kérhet tőlünk.