Aktuális


hírek

Legyen könyvelése precíz, könnyen áttekinthető, pontos és informatív. A bírságok miatti aggódás helyett inkább aknázza ki a megbízható és naprakész könyvelés adta lehetőségeket.

picture

Szolgáltatásaink

Azt a pénzt, melyet megspórol, azt kétszer keresi meg. A pénzügyi átvilágítással nem csak spórolhat, vagyis nem csak vállalkozásának költségeit, kiadásait csökkentheti, hanem a jövedelmezőségét is javíthatja.

picture

Rólunk

A mi legnagyobb elismerésünk az Ön sikere és elégedettsége. Tulajdonosként tudjuk, Ön azért dolgozik nap mint nap, hogy vállalkozása még jövedelmezőbbé váljon, még nagyobb sikereket érjen el. Mi ebben vagyunk partnerei, ezért dolgozunk. Csodát tenni igaz nem tudunk, de az adott szegmensből és az adott lehetőségekből több mint 20 éves szakmai tapasztatunkkal, naprakész tudásunkkal, megbízható, precíz munkákkal mindig a tulajdonosi értékek megóvásáért, gyarapításáért dolgozunk.

Könyvelőként és tanácsadócégként mindig az Ön érdekei számunkra az elsődlegesek. Ezért minden szolgáltatásunkat teljes szívvel-lélekkel, és tudásunk legjavával végezzük. Lehet szó akár könyvelésről, a számlák rendezett és pontos, precíz vezetéséről, vagy a határidők betartásáról, az Ön naprakész informálásáról. A mi célkitűzésünk, hogy legális kereteken belül Önnek mindig a lehető legjobb megoldást adjuk. Nem csak most, hanem a jövőben is. Ennek köszönhető az is, hogy cégünk több mint 20 éve hűséges ügyfelekkel büszkélkedhet és azzal, hogy pályafutásunk során még egyetlen ügyfelünket sem bírságolta meg az adóhatóság.

Becsületesség, feddhetetlenség, megbízhatóság, kiemelkedő szakmai hozzáértés, az ügyfeleinkkel való jó személyes kapcsolat - mi, a Kult Produkciónál több generáció óta ugyanazokat az értékeket képviseljük, partnereink legnagyobb megelégedésére. Ismerjen meg minket még jobban!

 

Kónya Józsefné01.jpg

A Kult Produkció Kft-t, mint saját vállalkozásunkat, már több mint 20 éve igazgatom, ezért jól tudom mekkora érték és kihívás a gazdasági környezetben egy saját vállalkozás irányítása, sikeres vezetése. Ezért az évek során minden partnerünk vállalkozását úgy kezeltem, mintha a sajátom is lenne egy kicsit. A kiváló üzleti és emberi ügyfélkapcsolatok kialakításában és az eredmények elérésében persze nagy segítségemre volt a széles spektrumú problémamegoldó, gyors és felelősségteljes döntéshozatali készségem, valamint széleskörű gazdasági tudásom, amelyet a több mint 40 éves pályafutásom alatt gyűjtöttem.

02.jpg

 

 

Kónya Mónika

Széles körű pénzügyi és számviteli tudásommal és elemzői vénámmal már évek óta erősítem a családi vállalkozást és természetesen ügyfeleink cégeit is. A szakmai alapokat a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szereztem meg, melyet multinacionális környezetben mélyítettem el. Emellett az elmúlt 15 évben a könyvelés, a könyvvizsgálat, a kontrolling és a költségelemzés területeken gyűjtöttem tapasztalatokat. Mára már több, mint 10 éves vezetői gyakorlattal rendelkezem, de a tanulásra még mindig nagy hangsúlyt fektetek, hogy partnereinket mindig naprakész megoldásokkal támogathassam.

 

Kónya Adrienne

Ami másnak nehézségeket okoz, nekem az a szakterületem. A Pénzügyi és Számviteli Főiskolai tanulmányaim óta multinacionális környezetben szereztem könyvelői és vezetői tapasztalatot, amelyet a költségvetésiben szerzett gyakorlattal egészítettem ki. Könyvelőként már több, mint 10 éve tevékenykedem, emellett pedig több, mint 5 éve okleveles adótanácsadóként is dolgozom, és még ma is nap, mint nap azon fáradozom, hogy széleskörű adózási tudásomat partnereink hasznára fordítsam.

Referenciák

1996 óta, 13 éve végzi a KULT Produkció - és elődjei - a BAL-CO 96'BT. könyvelését. Személyes kapcsolatunk az eltelt időben szakszerű, közvetlen,...

Balaton Sándor, Bal-Co 96' Bt.

További referenciák »

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap segítségével könnyen és gyorsan ajánlatot kérhet tőlünk.