Aktuális


hírek

Legyen könyvelése precíz, könnyen áttekinthető, pontos és informatív. A bírságok miatti aggódás helyett inkább aknázza ki a megbízható és naprakész könyvelés adta lehetőségeket.

picture

Szolgáltatásaink

Azt a pénzt, melyet megspórol, azt kétszer keresi meg. A pénzügyi átvilágítással nem csak spórolhat, vagyis nem csak vállalkozásának költségeit, kiadásait csökkentheti, hanem a jövedelmezőségét is javíthatja.

picture

Adótanácsadás

Ugye Ön sem szeretne lemaradni az adókedvezményekről, nem szeretne több adót fizetni, mint amennyit szükséges? A meglepetések és a súlyos adóterhek helyett legyen vállalkozásának adózása optimalizált. Ismerje meg és aknázza ki az adózási jogszabályok lehetőségeit, minimalizálja vállalkozása adóterheit legálisan, adótanácsadással.

Adótanácsadás – a meglepetések helyett optimalizált adózás

Minden szakember a saját szakterületét ismeri úgy, mint a tenyerét - szakemberként Önnek azonban még adózási szakértőnek is kellene lennie ahhoz, hogy a folyamatosan változó szövevényes adózási rendszerben is könnyedén kiigazodjon, és annak minden előnyét a saját vállalkozása érdekébe ki tudja aknázni. Pedig más megoldás is létezik…tanacsadas.JPG

Amennyiben nem szeretne kínos helyzetbe kerülni, vagy ha nem szeretne kellemetlen meglepetéseket az adófizetési kötelezettség kalkulálásakor, legyen szó a rendszeres adózásról, vagy speciális esetről, ha szeretne jó kapcsolatot ápolni az Adóhatósággal, és ha mindig szeretne előre tervezni, jól tájékozott lenni, akkor konzultáljon adótanácsadónkkal. Az adótanácsadás során minden olyan fontos információt megkap okleveles adótanácsadónktól, amelyre szüksége van. Mindezt érthetően, naprakészen, az Ön cégére szabva. Többé nem lesznek megválaszolatlan kérdések, csak minimalizált adóterhek. 
Kérje vállalkozására szabott ajánlatunkat!>>

Professzionális adótanácsadás

Egy vállalat adóterhei tervezhetők, optimalizálhatók, csupán annyi szükséges hozzá, hogy mindig naprakész tudással rendelkezzen, vagy legyen Ön mellett olyasvalaki, aki jártas az aktuális rendelkezésekben, a változásokban, akivel magabiztosan,  közvetlenül konzultálhat ezekről a kérdésekről. Szakembereink, akik az adózás és a könyvelés területén a piac számtalan területéről gyűjtöttek szakmai tapasztalatot, mindig rendelkezésére állnak adótanácsadással.

Okleveles adótanácsadónk, vállalkozása teljes körű adózását átvizsgálja és optimalizálja. Az adótanácsadó szolgáltatásunk kiterjed a következő adónemekre:

  • Társasági adó
  • Iparűzési adó
  • ÁFA
  • SZJA
  • Kulturális járulék
  • Szakképzési hozzájárulás
  • Cégautó adó
  • Luxusadó
  • Egyéb adók

Vegye kezébe az irányítást, és válasszon egy egyszerű és kézenfekvő megoldást. Felejtse el az adózási terhek okozta problémákat, bízza vállalkozása adótervezését, adóoptimalizálását az adózás területén jártas szakemberünkre. Kérje vállalkozására szabott ajánlatunkat!>>

Az adótanácsadás mellett bővítse tudását hasznos, a mindennapi üzleti életben használható pénzügyi és adózási információkkal. A tudás hatalom, éljen vele - tudjon meg többet a rendszeresen megrendezésre kerülő szemináriumainkról. A szemináriumok itt érhetők el>>


Ajánlatkérés

Vállalkozási forma
Igényelt szolgáltatás
Cég státusza
Áfa bevallás gyakorisága
Könyvvezetés módja
Külkereskedelmi ügylet van-e

Referenciák

Nagyon örülök, hogy a legutóbbi: Adózási jótanácsok cégvezetőknek képzésen részt vettem és máris tudom használni az ott hallottakat. Azért szeretek a Kult...

Dr. Zsigovics Istvánné, Betonadmin Kft.

További referenciák »

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap segítségével könnyen és gyorsan ajánlatot kérhet tőlünk.