Aktuális


hírek

Legyen könyvelése precíz, könnyen áttekinthető, pontos és informatív. A bírságok miatti aggódás helyett inkább aknázza ki a megbízható és naprakész könyvelés adta lehetőségeket.

picture

Szolgáltatásaink

Azt a pénzt, melyet megspórol, azt kétszer keresi meg. A pénzügyi átvilágítással nem csak spórolhat, vagyis nem csak vállalkozásának költségeit, kiadásait csökkentheti, hanem a jövedelmezőségét is javíthatja.

picture

Könyvelés

Legyen könyvelése precíz, könnyen áttekinthető, pontos és informatív. A bírságok miatti aggódás helyett inkább aknázza ki a megbízható és naprakész könyvelés adta lehetőségeket!

Könyvelés – biztos háttér a problémák helyett


konyveles8.JPGNapjainkban a folyamatosan változó gazdasági környezetben, ahol egyre inkább kiéleződik a verseny, ahol gyakran előre nem látható veszélyekkel és akadályokkal kell szembenéznie, a siker alapja a biztos háttér. Ezért a lojális és szakképzett alkalmazottak, megbízható partnerek mellett áttekinthető, precíz könyvelésre is szüksége van. Mit jelent az Ön és vállalkozása számára a pontos, precíz és informatív könyvelés?

 

Precíz, pontos és áttekinthető informatív könyvelés? Igen!

A könyvelés ahelyett, hogy gondot okozna Önnek, a megfelelő kézben lehetőségeket biztosít Önnek. A pontos és naprakész könyvelés a hosszú távú tervek alapja, a rövidtávú stratégiák elengedhetetlen részét képezi. Az áttekinthető könyvelés számtalan olyan információt hordoz, melyek a megfelelő megoldás kiválasztásában támogatják Önt. Azonban ahhoz, hogy ezeknek az információknak a birtokában legyen, a rendezett könyvelésen kívül folyamatosan tájékoztatásra, naprakész információkra van szüksége.

Önnel már előfordult, hogy nem tudta utolérni a könyvelőjét, vagy hogy nem kapott tőle kielégítő szakmai választ? Ne kerüljön ilyen helyzetbe! Cége könyvelésére válassza a Kult Produkciót!

Partner a könyvelésben: Kult Produkció

A Kult Produkció tulajdonosaiként mi pontosan átérezzük, hogy mekkora felelősség egy vállalkozás irányítása. Ezért könyveléskor mindenek előtt a tulajdonosi, vagyis az Ön érdekét tartjuk szem előtt. Mit jelent ez a könyvelés gyakorlatában? Ismerje meg!

Könyvelés, ahol elsődleges szempont az Ön – a Tulajdonos érdeke

Azért, hogy maximálisan képviseljük a tulajdonosi érdekeit, folyamatosan képezzük magunkat. Hiszen tudásunk bővítésével érhetjük el, hogy az Ön könyvelése mindig hiánytalanul megfeleljen a hatályban lévő jogszabályoknak, és azok lehetőségeit maradéktalanul kiaknázza.

Naprakész tudásunk alapját azonban több éves szakmai tapasztalatunk adja. Ügyfeleink körét változatos profilú cégek alkotják, az acélgyártótól a reklámhordozó-gyártóig, a szépségszalontól a rendezvényszervezőig. Vannak szakmai tapasztalataink kis-, és középvállalkozások mellett multinacionális cégek és költségvetési szervek könyvelésében is. Ez a széles körű piaci jártasság ad lehetőséget arra, hogy az Ön vállalkozásának profiljához is megfelelő megoldásokat találjunk.

A tudás azonban nem minden. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a felelősségteljes munkavégzésen felül a személyes kapcsolatra is. Minden partnerünk teljes könyvelése egy könyvelőnk kezébe összpontosul, a könyvelés irányítása és az ellenőrzés pedig felettese kezében van. Ő az, aki minden részletet ismer, átlátja, és kezeli cége könyvelését, aki személyes kapcsolattartója. Ő az, aki kérés nélkül, időben tájékoztatja Önt, akitől bármikor kérdezhet, garantáltan nem marad válasz nélkül.

Ami bizonyítja könyvelésünk eredményességét: számtalan vállalkozás, akik már több évtizede elégedett ügyfeleink. Hiszen az elmúlt több, mint 20 évben, mióta a Kult Produkció könyveléssel foglalkozik, még egyiküket sem sújtották adóbírsággal, és a folyamatos tájékoztatásnak köszönhetően az évek alatt kiváló személyes kapcsolat alakult ki tulajdonosaikkal, pénzügyi vezetőikkel.

Tartozzon közéjük, legyen Ön is elégedett partnerünk! Kérje vállalkozására szabott ajánlatunkat!>>

A könyvelési feladatok, amelyeket ellátunk vállalatánál:

 • Főkönyvi könyvelés, analitikák és egyéb nyilvántartások vezetése
 • Könyvelési anyagok, bizonylatok átvétele, majd azok kezelése
 • Bizonylati rend és bizonylati fegyelem kialakításában való közreműködés
 • Tárgyi eszköz nyilvántartása, leltározás
 • Külföldi kiküldetések elszámolása
 • Évközi mérleg és eredmény-kimutatás készítése
 • Éves beszámolók elkészítése, benyújtása
 • Külföldi tulajdonos igénye alapján éves beszámolók, évközi kimutatások készítése
 • Különböző kimutatások elkészítése a főkönyvből
 • Adóbevallások elkészítése, benyújtása
 • Adófizetési kötelezettségek kimutatása, értesítés küldése
 • Könyvvizsgálatban való közreműködés

Kérje vállalkozására szabott ajánlatunkat!>>

Ajánlatkérés

Vállalkozási forma
Igényelt szolgáltatás
Cég státusza
Áfa bevallás gyakorisága
Könyvvezetés módja
Külkereskedelmi ügylet van-e

Referenciák

1996 óta, 13 éve végzi a KULT Produkció - és elődjei - a BAL-CO 96'BT. könyvelését. Személyes kapcsolatunk az eltelt időben szakszerű, közvetlen,...

Balaton Sándor, Bal-Co 96' Bt.

További referenciák »

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap segítségével könnyen és gyorsan ajánlatot kérhet tőlünk.