Aktuális


hírek

Legyen könyvelése precíz, könnyen áttekinthető, pontos és informatív. A bírságok miatti aggódás helyett inkább aknázza ki a megbízható és naprakész könyvelés adta lehetőségeket.

picture

Szolgáltatásaink

Azt a pénzt, melyet megspórol, azt kétszer keresi meg. A pénzügyi átvilágítással nem csak spórolhat, vagyis nem csak vállalkozásának költségeit, kiadásait csökkentheti, hanem a jövedelmezőségét is javíthatja.

picture

Pénzügy

Azt a pénzt, melyet megspórol, azt kétszer keresi meg. A pénzügyi átvilágítással nemcsak spórolhat, vagyis nem csak vállalkozásának költségeit, kiadásait csökkentheti, hanem a jövedelmezőségét is javíthatja. Tudja meg miként:

Vegye kezébe az irányítást pénzügyi átvilágítással!

Egy vállalat életében, és biztos, hogy az Ön közvetlen piaci környezetében is számtalan olyan tényező van, amelyeket nem tud befolyásolni. A versenytársak lépései, a politikai környezet, ezek mind adottságok. Saját vállalkozásán belül azonban mindent kézben tarthat, mindent irányíthat. Vállalkozásán belül több tényező is van, melyek kiismerésével, átgondolt irányításával, nem csak hogy helyt tud állni a piaci versenyben, hanem kiemelkedő sikereket érhet el.nagyito.JPG

Ahelyett, hogy aggódik a piaci változások miatt, inkább készüljön fel, aknázza ki azokat. A pénzügyi átvilágítás megmutatja, melyek cége erősségei és az esetleges hiányosságokat is felkutatja, valamint tervet készít ezek javítására. Felkutatja azokat a részleteket, amelyek finomításával még jobb eredményeket érhet el. Megadja Önnek a lehetőséget, hogy csökkentse vállalkozása költségeit és növelje jövedelmét.

Pénzügyi átvilágítás – támogatás kívülről

Miért van szükség egy külső szakemberre ahhoz, hogy saját vállalkozásának mutatóit javítsa, adófizetési kötelezettségét csökkentse, és jövedelmezőségét növelje? A válasz egyszerű: saját vállalkozásában az olajozottan működő folyamatok között elképesztő kihívás felfedezni a javítási lehetőségeket. Egy folyamat részeseként, belülről nehéz távolról, egészében szemlélni a dolgokat. Ezzel szemben egy külső szakértő, egy olyan szakmabeli, aki friss szemmel néz végig mindent, sokkal könnyebben, hatásosabban tud válaszokat adni Önnek.

Hogy valósul meg a pénzügyi átvilágítás a valóságban?

A pénzügyi átvilágítás folyamata:

A pénzügyi átvilágítás keretén belül személyesen látogatunk el vállalatához, hogy a helyszínen tudjunk alapos elemzésbe kezdeni. Személyes tapasztalataink, és a számunkra átadott anyagok alapján elemezzük a terv és tény adatokat. Részletesen megvizsgáljuk az eredmény-kimutatások és mérlegek minden egyes pontját, a különféle pénzügyi és jövedelmezőségi mutatókat, a vállalkozás könyvelését, adóterheit, a munkáltatói járulékfizetési terheket és az adatokat információvá rendezzük. Rávilágítunk azokra a pontokra, ahol megtakarításra van lehetőség, ahol akár kevesebb befektetéssel jobb eredményeket érhet el.

Adótanácsadás, adóoptimalizálás – okleveles adótanácsadóval

A pénzügyi átvilágítás kiemelt részét képezi vállalkozása adózási politikájának elemzése. Mivel Ön hónapról-hónapra, évről-évre súlyos összegeket fizet ki adóként, ez komoly terhet ró Önre, vállalkozására. Okleveles adótanácsadónk a pénzügyi átvilágítás keretén belül vállalkozása adózási szokásait vizsgálja meg.

A pénzügyi átvilágítás keretén belül külső szakértőként a következő vizsgálatok során fedjük fel cége erősségeit és azokat a pontokat, ahol további lehetőségek vannak:optimalizalas.JPG

  • gazdaságossági számítások tényadatok alapján
  • terv és tényadatok összehasonlítása, elemzése
  • jövedelmezőségi mutatók elemzése
  • költségmegtakarítási lehetőségek feltárása
  • gazdálkodás megtervezése a különböző adótörvények tükrében
  • munkaerőköltség vizsgálata és optimalizálása

Természetesen az átvizsgálás keretén belül tudomásunkra jutott adatokat és információkat szigorúan bizalmasan kezeljük. Lásson hozzá még ma a lehetőségek felkutatásának, és kiaknázásának! Kérje vállalkozására szabott ajánlatunkat!>>

A pénzügyi átvilágítás és adótanácsadás – több mint vizsgálat

A pénzügyi átvilágítás során nem csak megvizsgáljuk cégét, hanem a kapott információkból összeállítunk Önnek egy tervet, mellyel az irányítás az Ön kezébe kerül.

A pénzügyi átvilágítás során készülő terv részletesen megmutatja vállalkozása minden erősségét, azokat a kiemelkedően jövedelmező pontokat, amelyekre érdemes odafigyelni. Emellett pedig foglakozik azokkal a részletekkel is, amelyek gyengítik vállalkozása teljesítményét, akadályozzák a siker elérésében. Lehet ez egy apróság, például egy rosszul megválasztott program, vagy egy kiaknázatlan adókedvezmény. A terv nem hagyja magára Önt a felfedett hibákkal, hanem megoldásokat kínál azokra. Merjen még sikeresebb lenni!
Kérje vállalkozására szabott ajánlatunkat!>>

A magabiztosság – pénzügyi átvilágítással

Mit nyújt Önnek még a pénzügyi átvilágítás, a fontos és hasznos információkon, a megtakarításokon és a növekvő jövedelmezőségen kívül? Magabiztosságot. A pénzügyi átvilágítás végére sejtések helyett tényekkel tervezhet, megismeri a pénzügyi mutatókat és a mögöttük meghúzódó folyamatokat, és ki is aknázhatja az ezekben lévő lehetőségeket. Ennek a tudásnak a birtokában pedig nem jelenthet többé problémát újabb és újabb sikereket elérni.
Kérje vállalkozására szabott ajánlatunkat!>>

Kontrolling tevékenység

Menjen biztosra! Ne csak tudja, hogy mit érhetne el, hanem érje is el a sikereket. A pénzügyi átvilágítás alatt javasolt átalakítások csak akkor lehetnek hatékonyak, csak akkor érhetik el céljukat, ha azokat valóban megvalósítja. Ennek pedig a legjobb módja: egyfelől, ha a pénzügyi átvilágítás után egyből nekilát a megvalósításnak, másfelől ha már előre beiktat ellenőrzési pontokat. Vagyis, ha a pénzügyi átvilágítás akcióterve mellé egy kontrolling tervet is magáénak tud.

Ennek a tervnek a keretén belül már előre meghatározzuk, hogy hol, mikor, mely tényadatok ellenőrzése az elsődleges. Megtervezzük, miként tarthatja a megvalósítást folyamatosan irányítása alatt, hogy mindig a megfelelő irányba haladjanak a folyamatok, vagyis a siker felé.
Kérje vállalkozására szabott ajánlatunkat!>>

Ajánlatkérés

Vállalkozási forma
Igényelt szolgáltatás
Cég státusza
Áfa bevallás gyakorisága
Könyvvezetés módja
Külkereskedelmi ügylet van-e

Referenciák

Nagyon örülök, hogy a legutóbbi: Adózási jótanácsok cégvezetőknek képzésen részt vettem és máris tudom használni az ott hallottakat. Azért szeretek a Kult...

Dr. Zsigovics Istvánné, Betonadmin Kft.

További referenciák »

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap segítségével könnyen és gyorsan ajánlatot kérhet tőlünk.